mandag 7. juni 2010

Trondheim - Oslo


Ikke på sykkel, men med bil. Ny tur, nye muligheter for leger og annet helsepersonell å få trene og oppdatere seg innen akuttmedisin. (Kanskje lære noe nytt også). SimMan 3G er nyvasket, re-startet og klar for nye scenarios i Trondheim og seinere i uka - Oslo. Ikke så lenge til ferie nå..

torsdag 3. juni 2010

Akuttmedisin i Bodø

Da er det tid for å komme seg "ut på veien" igjen. Turen går til nydelige Bodø, værmeldingene er ikke på vår side, 6 til 10 grader (plussgrader heldigvis). Flott plass å bo - Oppsal Gjestegård - originalt! Hva skal vi gjøre i Bodø? Jo, simulere og trene akuttmedisin for leger og annet helsepersonell selvsagt. Legekontorene venter på oss og sykehuset venter på oss. Vi skal treffe mange nye mennesker og endel gamle kjente. Vi hadde 2 flotte uker i Bodø for litt over 1 år siden, der vi hadde AMTs (AkuttMedisinsk Trening m/ simulator, se www.simcare.no)
for 10-12 legekontor, så mange av disse treffer vi igjen nå. Kjekt!

Flotte Industrivernmedlemmer!

Da er Grunnkurset i Industrivern vel i havn. 3 dager til ende, et par lette forkjølelser etter en kald øvingsdag i Gangstøvika, men forkjølelsen går over! Det er ikke vanskelig å være kursarrangør når deltakerne er så engasjerte, har gode spørsmål, fruktbare diskusjoner og tilfører energi i gruppen. Takk til dere!
Heldigvis så har hele gruppen lovet å bringe engasjementet med seg tilbake til bedriftene sine, være inspirator for det eksisterende Industrivernet. Derfor, til alle deltakerne og alle dere andre som allerede er veletablerte industrivernmedlemmer: Stå på, kanskje kan ditt engasjement, din ide eller ditt forslag til endring være viktig og endatil avgjørende for å skape / opprettholde et godt Industrivern.
Til høsten blir det nytt Grunnkurs Industrivern. Når datoen for dette er klart, hører dere fra oss.